ONZE MENSEN / Gertjan Willems

"Standvastig en ruimdenkend"

Gertjan Willems

Persoonlijke visie

“In mijn studie kwamen voornamelijk juridische aspecten aan bod. Naast de juridische discipline heb ik brede interesses, in bijvoorbeeld financiële en maatschappelijke thema’s. Bij de Rabobank lag de nadruk op de financiële en commerciële kant. Door deelname aan het talentprogramma, gericht op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, kwam ik tot de ontdekking dat vraagstukken die een raakvlak hebben met het publieke domein mij sterk aantrekken. Bij Adlasz ben ik daarom helemaal op de goede plek. Ik ben een harde werker en zoek optimistisch naar constructieve oplossingen. Graag betrek ik anderen daar bij en stel ik mij ruimdenkend op zonder mijn eigen inbreng te verliezen.”

Ervaring

Bij Adlasz is Gertjan momenteel betrokken bij het verrichten van interne controles voor verschillende gemeenten. Als adviseur bij de Rabobank was hij het eerste aanspreekpunt voor zakelijke klanten. Gertjan heeft stage gelopen in de advocatuur en de schuldhulpverlening voor ondernemers. Ook heeft hij zijn scriptie geschreven over de oplossing van een problematische schuldsituatie van bedrijven. Verschillende belangen en veranderingen binnen organisaties staan hierin centraal. 

Kenmerken

Maatschappelijk betrokken. Weloverwogen en standvastige houding. Betrekt graag anderen bij het zoeken naar constructieve oplossingen. 

Gertjan Willems werkt sinds begin 2017 als junior consultant bij Adlasz. Daarvoor was hij adviseur bij de Rabobank in Den Haag, waar hij ook deelnam aan het talentprogramma. In 2015 voltooide hij zijn masterstudie rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisatie bedrijfsrecht.

Lezen literatuur

Sporten (álle)

Borrelen met vrienden en familie

Business cafe Adlasz - Asset Economics

We kijken terug op geslaagde avond! Studievereniging Asset | Economics van de Tilburg University heeft in samenwerking met Adlasz op donderdagavond 11 mei een Business Café georganiseerd.

Na een spannende pubquiz heeft Adlasz een bedrijfspresentatie gehouden en was er ruime gelegenheid om alle vragen van de studenten te beantwoorden. Aansluitend hebben we onder het genot van een drankje kunnen doorpraten en netwerken op de borrel. Een uitstekende gelegenheid om op ontspannen wijze kennis te maken met Adlasz.