ONZE MENSEN / Lieke Esseling-Boemaars

"Goede samenwerking is cruciaal"

Lieke Esseling-Boemaars

Persoonlijke visie

“Een belangrijke drijfveer voor mij is het op hoger niveau brengen van organisaties en de mensen die er werken. Daarom lever ik graag een bijdrage aan reorganisaties, veranderingstrajecten en projecten die inzetten op continu verbeteren. Goede samenwerking binnen teams en tussen de verschillende lagen in de organisatie is daarin cruciaal. Daar heb ik dus veel oog voor in de opdrachten die ik uitvoer. Mijn jarenlange ervaring in de accountancy en op financieel-administratieve afdelingen staat garant voor een optimale beheersing van de uitvoering van het werk.”

Ervaring

Lieke ondersteunt gemeenten bij diverse verbeteringsprocessen op het gebied van administratieve organisatie en interne controles. Ze ontwikkelde ook de tool Beheersing Beheerst.

Kenmerken

Positieve instelling en nuchtere blik. Sterke communicatieve vaardigheden. Gericht op bereiken van draagvlak en het samen behalen van resultaten. Energiek met hands-on mentaliteit.

Lieke werkt sinds september 2014 bij Adlasz als lid van het team Lokaal Bestuur. Haar expertise ligt op het vlak van reorganisaties, projectmanagement en proces- en risicobeheersing. Eerder werkte ze bij Ernst & Young en Rabobank.
  • Maatschappelijk betrokken (besturen en organisaties)
  • Trotse moeder van vier kinderen
  • Sportief actief (hardlopen + schietsport)
  • Leider en supporter bij voetbal en honkbal