ONZE MENSEN / Tarik Moudrous

"Snel schakelen en accuraat werken"

Tarik Moudrous

Persoonlijke visie

“Ik kan snel schakelen tussen de verschillende disciplines bij de opdrachtgevers en ik ga daarbij accuraat te werk. Het begint met goed luisteren en kijken om op basis daarvan tot een onderbouwde analyse te komen. Mijn fiscale opleiding komt daarbij zeker van pas. Daarna is het aanpakken en doorpakken. Geen omtrekkende bewegingen als dat niet nodig is; dat hangt natuurlijk ook van de situatie en van de opdrachtgever af.”

Ervaring

Tijdens de studie deed Tarik ervaring op met fiscaal-juridische vraagstukken en financieel/projectmatige opdrachten voor verschillende organisaties. Bij Adlasz adviseert en ondersteunt hij gemeenten op het gebied van inrichting procesbeheer, bedrijfsvoering en fiscale zaken.

Kenmerken

Pragmatisch analyticus. Fiscaal expert. Enthousiast en oplossingsgericht. Goed oog voor samenhang van interne bedrijfsprocessen. 

Tarik studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg en deed tijdens die studie ervaring op bij een accountantskantoor, een projectontwikkelaar en een bank. Sinds begin 2015 werkt hij als consultant bij Adlasz, voornamelijk aan opdrachten in het sociaal domein.

• Enthousiast zaalvoetballer
• Verre reizen
• Politie- en advocatenthrillers