ONZE MENSEN / Ilse Hager

"Met open blik de uitdaging aangaan"

Ilse Hager

Persoonlijke visie

“Ik draag graag bij aan het zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Ik doe dat met een grote gedrevenheid én ga met een open blik de uitdaging aan. Als de situatie op het eerste gezicht complex en problematisch is, laat ik me niet uit het veld slaan. Ik werk me snel in, stel kritische vragen en durf te kiezen. Tegelijkertijd heb ik veel oog voor groepsprocessen en kan ik anderen de ruimte geven.”

Ervaring

Ilse heeft tijdens haar masterstudie stage gelopen bij het team Beleid van de afdeling Samenleving van de gemeente Etten-Leur. Hier richtte zij de zogenoemde ‘laatste kans’-gesprekken in voor jongeren in de jeugdzorg. Bij Bureau Jeugdzorg in Rotterdam-Rijnmond is zij betrokken geweest bij het ontwikkelen van een meetinstrument voor competenties van jeugdbeschermers.

Kenmerken

Enthousiast en doortastend, leergierig, aan- en doorpakker.

Ilse Hager werkt sinds september 2016 als junior-consultant bij Adlasz. Kort daarvoor rondde ze haar masterstudie Healthcare Management af aan het Instituut Beleid & Management Gezondheidszorg, onderdeel van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze is breed inzetbaar in projecten in het sociaal domein en deed ervaring op in het sociaal domein bij diverse gemeenten.
  • Sport (hardlopen & volleybal)
  • Koken (horeca-ervaring!)
  • Reizen