ONZE MENSEN / Lindy van Druenen-van Nistelrooij

"Ik ga enthousiast en proactief aan de slag"

Lindy van Druenen-van Nistelrooij

Persoonlijke visie

“Ik ben een enthousiaste vrouw die graag organiseert. Natuurlijk verdiep ik me goed in de cijfers, maar aan de andere kant ben ik ook iemand die makkelijk met mensen omgaat en graag in een team werkt. Ik hecht veel waarde aan openheid en integriteit. In het werk ben ik een echte doener en daarnaast ben ik leergierig: ik vind het fijn om me de dingen snel eigen te maken.”

Ervaring

Lindy verricht nu interne controles bij diverse gemeenten. Voor haar afstudeeropdracht deed ze onderzoek naar het subsidiebeleid van Enexis, gericht op een optimaal gebruik van subsidiemogelijkheden. Tijdens haar studie liep ze twee keer bij de Rabobank stage op de afdeling Bijzonder Beheer.

Kenmerken

Koppelt financieel inzicht aan menselijke aanpak. Ze gaat graag enthousiast en oplossingsgericht aan de slag.

Lindy van Druenen-van Nistelrooij is in september 2016 gestart als junior consultant bij Adlasz. Inmiddels werkt ze als consultant. Ze is breed inzetbaar, maar de nadruk ligt op de financiƫle kant in de organisatieprocessen. Lindy heeft Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Avans gestudeerd en is momenteel bezig met haar studie Master of Business Administration, specialisatie overheid en non-profit.
  • Sportief (3 x korfbal per week)
  • Actief (pr-commissie korfbalclub)
  • Reislustig (en liefst ver!)