ONZE MENSEN / Damian van Laar

"Een goede voorbereiding is het halve werk"

Damian van Laar

Persoonlijke visie

“Ik ben een enthousiaste en ambitieuze persoon die een probleem niet snel uit de weg gaat. Mijn uitdaging is om met creatieve oplossingen te komen, gerichte vragen te stellen en de situatie vanuit verschillende invalshoeken te analyseren. Daarnaast vind ik het belangrijk een opdracht gestructureerd uit te voeren, waarbij voor mij geldt: klantgerichtheid is noodzakelijk voor een goed eindresultaat. Ik wil graag zo veel mogelijk over een onderwerp weten, want een goede voorbereiding is het halve werk.”

Ervaring

Bij de gemeente Den Haag vervulde Damian meerdere functies. Daarbij lag de nadruk op werkzaamheden binnen de Participatiewet en de financiële dienstverlening. Daarnaast werkte hij mee aan verschillende projecten, waaronder het implementeren van de LEAN-methodiek.

Kenmerken

Doorzetter, kritische denker, aanpassingsvermogen, onderzoekend en leergierig.

Damian van Laar werkt sinds februari 2018 als consultant bij Adlasz. Mede door zijn werkervaring binnen een G4-gemeente en zijn bestuurskundige achtergrond beschikt hij over de juiste kennis van wat er zich binnen een politieke organisatie afspeelt. Daardoor is Damian in staat om verschillende belangen goed te onderscheiden.
  • Reizen/stedentrips
  • Skiën
  • Kickboksen
  • Volgt nieuwe technologieën op de voet
  • Festivals