ONZE MENSEN / Patricia van Spaendonck

" Doen, ervaren en bijstellen"

Patricia van Spaendonck

Persoonlijke visie

“Vanuit mijn ervaring als project- en procesmanager geloof ik heel sterk in het doen, ervaren en bijstellen. Kampt u als klant met een probleem? Dan hebt u vaak ook al verschillende wegen gevolgd die niet tot het gewenste positieve resultaat voerden. In zo’n geval probeer ik altijd te zoeken naar wat er nog WEL kan. Vervolgens ga ik samen met u en uw medewerkers oplossingen uitproberen. Uitproberen = doen. Als we ervaren dat een ingezette maatregel/actie werkt, zetten we door. Werkt een ingezette maatregel/actie niet, dan leidt dat tot het bijstellen van ons plan. Maar… dan hebben we het in elk geval wel geprobeerd in plaats van dat we stilstonden.”

Ervaring

Patricia werkte eerder als interne auditor en business controller bij Philips en als senior (financial) consultant en projectleider bij Deloitte en Adlasz. Ook was zij actief bij de GGD Brabant-Zuidoost, waar zij leiding gaf aan het ambulancepersoneel in Eindhoven. Vanaf mei 2018 is Patricia weer terug in dienst bij Adlasz en wordt zij ingezet als projectmanager, interim manager en interne auditor. Zodoende optimaliseert zij processen bij uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder zorginstellingen, woningcorporaties, GGD’s en gemeenten.

Kenmerken

Enthousiast, betrouwbaar, resultaat- en relatiegericht, analytisch en leergierig. Krijgt mensen en organisaties echt in beweging. Beschikt over de drive en het doorzettingsvermogen om datgene voor elkaar te krijgen wat soms onmogelijk lijkt.

Patricia is manager bij Adlasz en heeft met name expertise in projectmanagement, procesoptimalisatie, interne audit, financiƫn & control en interim management. Patricia volgde een opleiding tot Register Controller, is doctorandus Internationale Economie & Financiƫn en gecertificeerd toezichthouder bij een Raad van Toezicht van een scholengemeenschap.
Interesse in alles wat te maken heeft met coaching & persoonlijke ontwikkeling
Muziekliefhebber
Sportliefhebber (“als ik maar buiten en in beweging ben”)