ONZE MENSEN / Ricardo Kievits

"Samenwerken en communiceren"

Ricardo Kievits

Persoonlijke visie

“Samenwerken en communiceren- dat zijn voor mij de twee allerbelangrijkste processen binnen een organisatie. Zelf houd ik me graag bezig met het verbinden van mensen en organisatieonderdelen met als doel genoemde processen te verbeteren. Het lijkt me erg mooi om mee te werken aan projecten die ervoor zorgen dat zowel de onderlinge samenwerking als de onderliggende communicatie efficiënter verlopen. Inmiddels ben ik bezig met mijn eerste project bij Adlasz, waarin deze elementen meteen terugkomen. Ik hoop hier veel te kunnen leren en als organisatiewetenschapper mijn meerwaarde te bewijzen.”

Ervaring

Tijdens zijn studie zag Ricardo vanuit tal van invalshoeken hoe organisaties werken. Daarbij werd naast de menselijke en organisatorische aspecten, ook de economische kant van de zaak belicht. Mede daardoor is Ricardo goed in staat het ‘overkoepelende plaatje’ voor ogen te houden, en tijdens projecten een gedegen overzicht te bewaren.

Kenmerken

Ondernemend, oplossingsgericht, sociaal, zelfstandig en flexibel.

Ricardo studeerde in 2017 af aan Tilburg University, waar hij zowel de bachelor- als de masteropleiding Organisatiewetenschappen volgde en voltooide. Tijdens het schrijven van zijn masterscriptie ontstaat een regelrechte voorliefde voor de publieke sector, die hij zelf wijt aan de complexe samenwerkingsverbanden en bedrijfskundige uitdagingen. In het kader van die scriptie doet Ricardo onderzoek naar de optimalisatie van samenwerkingsverbanden bij twee verschillende gemeenten en hun ketenpartners. Dat bevalt hem zo goed dat hij vervolgens op zoek gaat naar werk dat hier direct bij aansluit.
  • Reizen
  • Sporten
  • Eten
  • Festivals