ONZE MENSEN / David den Ouden

"Zoeken naar duurzame oplossingen"

David den Ouden

Persoonlijke visie

“Op basis van mijn achtergrond in bedrijfseconomie en mijn gerichte ervaring binnen de publieke sector zet ik mij in voor de verbetering van gemeentelijke organisaties op het gebied van bedrijfsvoering en financiën. Daarbij is het cruciaal dat lokale overheden ook naar de toekomst durven kijken en stappen zetten om te komen tot een effectieve bedrijfsvoering en duurzame oplossingen. Zo kun je een interne controle bijvoorbeeld benutten als een middel voor continue verbetering dat past bij de organisatie. Door net even verder te kijken, wil ik bijdragen aan een goed resultaat.”

Ervaring

Tijdens zijn studie Bedrijfseconomie aan Windesheim in Zwolle kreeg David inzicht in de financiën en processen binnen de commerciële sector. Voor zijn scriptie legde hij contact met Adlasz en kwam zodoende ook in aanraking met de publieke sector. Een afstudeeropdracht die focuste op de kosten van jeugdzorg zorgde voor inzicht in gemeentefinanciën. David ervaart het publieke domein als een interessante wereld waar niet winst centraal staat, maar het belang van de burger. Daarnaast is David betrokken geweest bij het uitvoeren van interne controles.

Kenmerken

Gebalanceerd en taakgericht. Analytisch ingesteld. Weet theoretische input goed te vertalen naar de praktische uitvoering.

David den Ouden werkt sinds september 2018 bij Adlasz als junior consultant. Hiervoor kreeg hij als student bedrijfseconomie de mogelijkheid om af te studeren bij Adlasz. Een opdracht binnen het sociaal domein en gecombineerd met een financiƫle focus was een verrassend fijne uitdaging. Na het behalen van zijn bachelordiploma is David officieel in dienst getreden bij Adlasz.
  • Concerten bezoeken
  • Japan-liefhebber
  • Recreatief wielrenner