ONZE MENSEN / Suzanne van Loon

"Samen maken we het verschil"

Suzanne van Loon

Persoonlijke visie

“Presteren is samenwerken. Ik geloof in de kracht van een divers team waarin iedere speler wordt ingezet op haar of zijn persoonlijke kwaliteiten. Mijn bijdrage in dit geheel? Betrokkenheid, een goed gevoel voor cijfers en een sterk analytisch vermogen. Ik stel graag kritische vragen en probeer uitdagingen te bekijken vanuit de helikopterview. Vaak geeft dat nieuwe inzichten en legt het bovendien de grote lijnen bloot… Ik zie het als een uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan maatschappelijke vraagstukken en kijk er naar uit om dag in dag uit van mijn omgeving te mogen leren.”

Ervaring

Dankzij haar bedrijfskundige vooropleiding aangevuld met concrete finance-ervaring is Suzanne breed opgeleid. Een en ander komt goed van pas aangezien haar interesses in het veld al net zo breed zijn. Tijdens haar afstudeeronderzoek over informatiestromen binnen ziekenhuizen ontdekte ze de veelzijdigheid van de publieke sector. Suzanne hoopt hiervan de aankomende tijd nog veel meer aspecten te zien en ervaren.

Kenmerken

Teamplayer, analytisch, leergierig en sociaal.

Suzanne van Loon werkt sinds oktober 2018 bij Adlasz als junior consultant. In februari 2015 rondde ze haar opleiding Bedrijfskunde MER af aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Daarna was ze drie jaar actief bij accountantskantoor Joanknecht in Eindhoven en volgde ze tegelijkertijd de opleiding Accountancy & Controlling aan Nyenrode Business Universiteit.
  • Reizen
  • Sportief (hockey, fitness en wintersport)
  • Bourgondisch