ONZE MENSEN / Jaleesa Olislagers

"Het verbinden van mensen en organisaties"

Jaleesa Olislagers

Persoonlijke visie

“Ik bekijk dingen graag vanuit verschillende invalshoeken. Soms is het goed om eerst een stapje terug te doen en de complexiteit vanuit een helikopterview te bekijken om vervolgens pas gericht de diepte in te gaan. Daarnaast heb ik aandacht voor het feit dat mensen binnen een organisatie soms nog over het hoofd worden gezien. Het is daarom de kunst om niet alleen processen te analyseren, maar ook te luisteren naar de mensen die daarbij betrokken zijn. Met als doel om de mensen én de organisatie te verbinden.”

Ervaring

Na het afronden van de hbo-opleiding Facilitair Management, koos Jaleesa voor een master Organization Studies aan Tilburg University. Daar studeerde ze in juni 2018 af. Tijdens haar studies deed ze ook al de nodige praktijkervaring op. Jaleesa werkte in de logistieke branche als coördinator en teamleidster. Hier lag de focus voornamelijk op continue verbetering en optimalisatie.

Kenmerken

Sociaal, resultaatgericht, optimistisch en analytisch.

Jaleesa studeerde Facilitair Management op hbo-niveau en voltooide de universitaire master Organization Studies. Tijdens haar studie deed zij ervaring op als coƶrdinator en teamleidster in de logistiek. Sinds november 2018 werkt zij bij Adlasz als junior consultant. Haar focus ligt op efficiƫntie, optimalisatie, verandermanagement en kwaliteit. Daarbij richt zij zich graag op het menselijke aspect binnen de organisatie.
  • Reizen (stedentrips en verre reizen)
  • Zwemmen
  • Borrelen met vrienden