ONZE MENSEN / Lotte van Pelt

"Resultaat- en oplossingsgericht werken met een menselijke inslag”"

Lotte van Pelt

Persoonlijke visie

“Mijn drive? Ik wil organisaties het nut van verandering laten inzien en zorgen dat zij steeds alert blijven op hun omgeving en bedrijfsprocessen. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat je niet alleen moet sturen op verbetering, maar vooral ook op hoe je die met elkaar kunt bewerkstelligen en waarom… Dit doe ik door inzichtelijk te maken waar de knelpunten liggen en hiervoor samen creatieve oplossingen te bedenken. Ik ben graag kritisch. Maar daarbij blijf ik altijd betrokken, ga ik doelgericht te werk en houd ik het resultaat scherp voor ogen.”

Ervaring

In haar studie Organisatiewetenschappen zag Lotte hoe processen en samenwerkingsverbanden binnen organisaties werken en hoe je deze kunt doorgronden en sturen. Daarnaast heeft ze tijdens een bestuursjaar een missie, visie en beleid opgesteld en gedurende het jaar geïmplementeerd bij studievereniging POLIS. Als lid van de medezeggenschapsraad van de faculteit Social and Behavioral Sciences van Tilburg University, leerde Lotte om kritisch en objectief beleidsstukken- en kwesties te analyseren en deze vervolgens om te zetten naar praktische oplossingen. Verder heeft ze mensenkennis opgedaan en de commerciële kant van het bedrijfsleven leren kennen tijdens haar stage bij een bekend recruitmentbureau.

Kenmerken

Sociaal, resultaat- en mensgericht, kritisch, direct.

Lotte van Pelt werkt sinds 1 november 2018 als junior-consultant bij Adlasz. Daarvoor voltooide ze zowel de bachelor- als de masteropleiding Organisatiewetenschappen aan Tilburg University. Door een passie voor complexe vraagstukken, mensgerichte visie en een master-opdracht bij een zorginstelling, groeide de liefde en interesse voor de publieke sector.
  • Sociale activiteiten met vrienden en familie
  • Koken
  • Skiën
  • Lezen