ONZE MENSEN / Sander van Maaren

"Samen komen tot het beste resultaat"

Sander van Maaren

Persoonlijke visie

“Door verschillende inzichten en benaderingen te combineren, bereik je uiteindelijk het beste resultaat. Juist daarom vind ik het belangrijk om constant open te staan voor nieuwe invalshoeken en te blijven zoeken naar de onderliggende motieven van mensen. De uitdaging is om op die manier alle betrokken partijen samen te brengen. Als persoonlijke uitdaging wil ik daaraan nog toevoegen dat je, als je wilt, nooit uitgeleerd raakt. Ik ben ervan overtuigd dat ik ook binnen Adlasz volop kan blijven investeren in mezelf.”

Ervaring

Gedurende zijn studieloopbaan werd Sander in staat gesteld om veel verschillende aspecten van organisaties te behandelen. De internationale insteek van zijn opleiding (respectievelijk International Business Administration en Strategic Management) zorgde voor een rijke mix aan ervaringen en wijsheden. In zijn bijbaan bij een online startup, leerde Sander werken in een internationale context en met een “aangename mate van zelfstandigheid”. In zijn werk bij een belastingadviseur kreeg hij bovendien de focus voor details in de vingers. Na het afronden van zijn masterscriptie bij Waterschap Brabantse Delta in Breda, werkte Sander daar mee aan het uitrollen van de verkiezingscampagne op de communicatie-afdeling. Dat ervoer hij als een interessante koppeling tussen zijn strategie-gerichte studie en de publieke sector- een sector die volgens hem juist unieke uitdagingen biedt op het gebied van strategie.

Kenmerken

Leergierig, ondernemend, comfortabel in en voor groepen.

Sander van Maaren is sinds maart 2019 in dienst bij Adlasz. Na het voltooien van de Engelstalige bacheloropleiding International Business Administration aan Tilburg University deed hij de master Strategic Management aan dezelfde universiteit, met de focus op ondernemerschap. Hij schreef een masterscriptie over medewerkersbetrokkenheid bij strategie-implementatie voor Waterschap Brabantse Delta in Breda. Naast zijn studie volgde hij een pitch-training (resulterend in een certificaat van Tilburg Center of Entrepreneurship) en werkte hij voor een online startup en een belastingadviseur. Sanders motto ‘Samen komen tot het beste resultaat’ komt verder tot uiting in zijn rol als KNHB-gediplomeerd hockeytrainer. Ook op die manier probeert hij steeds het beste uit een team te halen.
  • Quizzer
  • Hockeyer
  • Gediplomeerd hockeytrainer
  • Borrelen