ONZE MENSEN / Emiel Wessels

"Omgaan met disruptieve ontwikkelingen, die zowel risico’s als kansen met zich meebrengen"

Emiel Wessels

Persoonlijke visie

“Als premaster-student Strategic Management heb ik grote affiniteit met het detecteren van strategische kansen en uitdagingen, en hoe je daarop precies inspeelt. Mijn theoretische kennis rond dit thema kan ik goed combineren met praktische vraagstukken uit de publieke sector, waarin alles constant in beweging is. Bovendien vind ik het interessant om te kijken hoe de (semi-)publieke sector omgaat met disruptieve ontwikkelingen, die zowel risico’s als kansen met zich meebrengen. Denk aan informatisering, robotisering en digitalisering. Hierdoor kunnen bedrijven in de (semi-)publieke sector meer inzicht krijgen in wat hun klanten willen en hoe ze daarop zo effectief mogelijk kunnen inspelen. Door mijn proactieve en resultaatgerichte houding ben ik altijd in staat om op een frisse, gestructureerde en kritische manier een inzichtvolle oplossing te vinden.”

Ervaring

In zijn bachelor Personeelswetenschappen aan Tilburg University raakte Emiel gefascineerd door de vraag in welke mate organisatorische aspecten invloed hebben op (de prestaties van) medewerkers, en andersom. Momenteel volgt Emiel in Tilburg de premaster Strategisch Management, waarin hij dagelijks de strategische kansen en uitdagingen van organisaties analyseert. In het kader van deze opleiding liep Emiel stage bij organisatieadviseur Frisse Blikken. Daar specialiseerde hij zich verder in het meekrijgen/motiveren/inspireren/activeren van medewerkers in een (nieuwe) strategie. Naast zijn studie werkte Emiel als recruiter/matcher bij detacheerder Loyal Interim en uitzendbureau Adecco.

Kenmerken

Proactief, resultaatgericht, gestructureerd, kritisch en sociaal.

Emiel Wessels werkt parttime bij Adlasz sinds maart 2018, naast een premaster Strategic Management aan Tilburg University. In zijn adviesrol streeft Emiel steeds naar inzichtvolle oplossingen door met een fris en kritisch perspectief te kijken naar strategische kansen en uitdagingen, daarbij rekening houdend met disruptieve ontwikkelingen.
  • Voetballen
  • Skiën
  • Reizen
  • Vormgeven (InDesign)
  • Borrelen met vrienden