ONZE MENSEN / Job Brouwers

"Op zoek naar oplossingen waar beide partijen achter staan"

Job Brouwers

Persoonlijke visie

“Ik word enthousiast als ik problemen en vraagstukken samen met de klant kan oplossen. Door mijn opleiding als econoom ligt mijn kracht met name in de analytische benadering en in het doorgronden van financiële processen. Daarnaast hecht ik er erg veel waarde aan om in nauw overleg met klanten de oplossing inzichtelijk en begrijpelijk te maken, zodat iedereen achter de visie staat waar samen hard aan is gewerkt.”

Ervaring

Job begon in 2014 aan zijn studie Economie en Bedrijfseconomie aan Tilburg University. Tijdens zijn bachelor zette hij zich in als klantadviseur bij de Rabobank en als accountmanager in een voltijds-bestuursjaar bij studievereniging Asset | Economics. Zodoende leerde Job om goed te luisteren naar de wensen van klanten en betrokken leden, een voorwaarde om überhaupt maatwerk te kunnen leveren. In Jobs master wordt momenteel de laatste hand gelegd aan zijn analytische vaardigheden en de kunst om processen snel te doorgronden.

Kenmerken

Analytisch, betrokken, fanatiek en kritisch.

Momenteel rondt Job zijn master Economics aan Tilburg University af. Hier ‒ maar ook eerder tijdens zijn bachelor Economie en Bedrijfseconomie en het voltijds-bestuursjaar ‒ deed hij ervaring op met tal van financieel-economische onderwerpen, zowel op micro- als macroniveau. Een scriptie over een oneerlijk thuisvoordeel voor Eredivisieclubs die op kunstgras spelen laat zien hoe breed zijn belangstelling is en dat meer informele interesses hand in hand kunnen gaan met analytische vaardigheden en een professioneel resultaat. Jobs maatschappelijke interesse zien we terug in zijn nevenfunctie aan de universiteit waar hij verantwoordelijk is voor de verdeling van bestuursbeurzen aan studenten die zich vrijwillig inzetten in bestuurlijke functies in het studentenleven.
  • Tennis & squash
  • Wintersportliefhebber
  • Wijn & spijs
  • Fanatiek sporttoeschouwer