ONZE MENSEN / Jeroen Mulders

" "

Jeroen Mulders

Persoonlijke visie

“Ik vind het belangrijk om mijzelf steeds dezelfde vraag te stellen: ‘Doen we ons werk zo, omdat we het altijd zo hebben gedaan óf omdat het de beste manier is om het werk te doen?’ Door kritisch te blijven kijken naar de processen binnen een project of organisatie ben ik ervan overtuigd dat er altijd een verbeterslag te maken is waardoor het werk efficiënter én leuker wordt.”

Ervaring

Door de kennis die Jeroen heeft opgedaan tijdens zijn opleiding kan hij vraagstukken vanuit een juridisch perspectief aanvliegen. Door zijn affiniteit met het economische en zijn pragmatische aanpak is hij echter geen dertien-in-een-dozijnjurist. 
Bij het Tozo-project bij de gemeente Tilburg was Jeroen breed inzetbaar en vanuit zijn rol heeft hij diverse aspecten van het sociaal domein voorbij zien komen.

Kenmerken

Kritisch, bevlogen en betrouwbaar.

Jeroen Mulders werkt sinds juli 2021 als junior-consultant bij Adlasz. Daarvoor behaalde hij de bachelor HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool in Tilburg. Voordat Jeroen bij Adlasz kwam werken heeft hij ruim een jaar in opdracht van de gemeente Tilburg gewerkt in het team dat de Tozo uitvoerde.
  • Liefhebber van voetbal (en alles daaromheen)
  • Trotse Tilburger
  • Koken, eten, speciaalbier en wijn