ONZE MENSEN / Henne Hagenaar

" "

Henne Hagenaar

Persoonlijke visie

Ik vind het belangrijk dat mensen plezier hebben in wat zij doen. Met achtergronden in Bedrijfskunde, Finance en Bestuurskunde haal ik mijn voldoening uit het oplossen van complexe organisatievraagstukken. Met opgestroopte mouwen steek ik graag mijn handen in de klei. Samen met anderen in beweging blijven geeft mij daarin energie. Door samen te werken laten we het samen werken. Daar haal ik dus mijn plezier vandaan.  

Ervaring

Tijdens en naast mijn bachelor Bedrijfskunde en minors Finance en Bestuurskunde heb ik ervaring opgedaan met het oplossen van verschillende complexe organisatievraagstukken. Ook tijdens de master Strategic Management voer ik veelal onderzoek uit naar diverse organisaties ten einde hen een strategisch advies te geven. Inmiddels bouw ik ook naast mijn studie aan mijn ervaring binnen het publieke domein. 

Kenmerken

Ik ben analytisch doch pragmatisch, gestructureerd doch flexibel, leergierig, betrouwbaar en communicatief vaardig.

Henne studeerde Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft hij zich breder ontwikkeld op het gebied van Bestuurskunde en Finance. Tijdens zijn studie heeft hij zich vrijwillig ingezet voor diverse organisatieadviesprojecten. Naast dat hij als junior consultant werkzaam is voor Adlasz volgt hij momenteel de master Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg.
  • BourgondiĆ«r 
  • Voetballiefhebber
  • Oudste van vier broers