ONZE MENSEN / Nazima Abdoelkadir

"Helderheid brengen in complexe situaties"

Nazima Abdoelkadir

Persoonlijke visie

“Ik vind het een uitdaging om helderheid en duidelijkheid te brengen in complexe en moeilijke situaties op het gebied van bedrijfsvoering en financiën bij gemeenten en andere organisaties in de publieke sector. Ik werk daarbij met een open en nieuwsgierige houding, waarbij ik oog voor detail heb. Mijn analytische vaardigheden zet ik graag in voor een optimaal resultaat.”

Ervaring

Bij een groot aantal gemeenten voerde Nazima opdrachten uit als financieel adviseur op zeer uiteenlopende gebieden: van zorginkoop tot budgetbeheer voor afdelingen als Buitenruimte, P&O en ICT. Maar ze werd ook ingezet op opdrachten voor de reguliere P&C producten en de verbetering daarvan.

Kenmerken

Analyticus met dienstverlenende instelling. Resultaatgericht. Teamplayer.

Nazima trad eind 2015 als consultant in dienst van Adlasz, nadat ze zes jaar bij BMC Groep heeft gewerkt als financieel adviseur. Hier voerde zij verschillende opdrachten uit bij organisaties in de publieke sector, onder andere als financieel adviseur en adviseur planning en control. Specialisme: financiƫn en bedrijfsvoering in de publieke sector.