ONZE MENSEN / Marit Dekkers

"Breed kijken, niet blindstaren"

Marit Dekkers

Persoonlijke visie

“Ik ben ervan overtuigd dat het combineren van verschillende perspectieven je de juiste uitkomst kan bieden. Staar je niet blind op één bepaald aspect maar probeer het globale plaatje te begrijpen en doorgronden. ‘Verbinding’ staat hierbij hoog in het vaandel; zowel tussen de betreffende thema’s als de betrokken mensen. Die brug sla ik graag op een natuurlijke en enthousiaste manier.”

Ervaring

Door haar variëteit aan studierichtingen heeft Marit verschillende perspectieven ondervonden en belicht. In het kader van haar masterstudie Strategic Management ‒ binnen de track ‘consultancy’ ‒ deed ze onderzoek en adviesopdrachten voor diverse bedrijven. Tijdens haar masterthesen richtte Marit zich op fraude en stigma bij organisaties en liep ze stage bij een crematorium om het coping-gedrag van werknemers te onderzoeken.

Kenmerken

Enthousiast, analytisch, nuchter ingesteld.

Marit Dekkers werkt sinds januari 2018 als junior-consultant bij Adlasz. Daarvoor behaalde ze de bachelor Psychologie en voltooide ze de masterstudies Victimology and Criminal Justice en Strategic Management aan Tilburg University.
  • Yoga
  • Nieuwsgierige schaker
  • Altijd op zoek naar gezelligheid