ONZE MENSEN / Aad Scheepers

"We willen ’t samen met de mensen oplossen"

Aad Scheepers

Persoonlijke visie

“Ik zoek met de opdrachtgever altijd naar oplossingen die daadwerkelijk uitvoerbaar zijn voor de mensen in de dagelijkse praktijk. Als het gaat om complexe vraagstukken bij gemeenten en andere organisaties in het publieke domein, is juist de verbinding tussen zakelijke en menselijke aanpak heel belangrijk. De processen en de cijfers moeten kloppen, maar dat lukt alleen als het voor de mensen in de uitvoering ook werkbaar is. Daarom willen wij het graag samen met de mensen oplossen. Een van mijn sterke punten is het vermogen mensen en partijen aan elkaar te verbinden, met een duidelijke focus op een goed en meetbaar eindresultaat.”

Ervaring

Aad werkte als interim-manager, projectmanager, adviseur en onderzoeker voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals gemeenten, SW-bedrijven, veiligheidsregio’s, bibliotheken en werkgeversorganisaties. Hij is specialist op de volgende gebieden: transitie van organisaties, planning en control, financieel beleid en risicomanagement.

Kenmerken

Helicopterview, helder en zakelijk, optimist en inspirator, oog voor teamvorming en draagvlak, resultaat- en relatiegericht, focus op duurzame oplossingen. Aad is voorzitter van het directieteam Adlasz en belast met markt- en productontwikkeling en ontwikkeling van de (vak)kennis.

Aad Scheepers is voorzitter van het directieteam en één van de vier partners/oprichters van Adlasz. Hij is sinds 1989 werkzaam in de accountancy- en adviespraktijk, eerst bij Deloitte, sinds 2011 bij Adlasz. Specialisme: veranderingstrajecten in het lokaal bestuur.
  • Kunst- en Cultuurliefhebber
  • Muziekliefhebber
  • Penningmeester/bestuurder van Stichting Strabrecht Theater