"Adlasz lanceert Jong Talent Programma"

Tools en Producten

Achtergrond

De economie trekt weer aan, burgers worden steeds mondiger, rijksoverheidstaken worden gedecentraliseerd. Er wordt kortom steeds meer gevraagd van uw gemeente en uw personeel. Daarnaast hebben ook krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing en flexibilisering van het takenpakket door projectmatig werken effect op de (gewenste) omvang en competenties van uw personeelsbestand. Om tijdelijke pieken van de werkvoorraad op te vangen of om een stabiele ontwikkeling van de personeelsformatie te bewerkstelligen kan het een oplossing zijn tijdelijk hoogwaardige medewerkers in te huren.

De uitdaging

Omdat wij een jonge organisatie met groeiambitie zijn hebben wij continu een groep bijna of net afgestudeerde Hbo’ers en Wo’ers in dienst. Om deze groep jonge professionals snel wegwijs te maken in het lokaal bestuur willen wij deze mensen samen met u in de praktijk opleiden. 

Het resultaat

U krijgt op interim-basis een jonge hoogopgeleide tijdelijke medewerker waarmee u (tijdelijke) knelpunten in uw bedrijfsvoering kunt oplossen. Deze medewerker bieden wij aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

De aanpak

Wij verzorgen samen met u de opleiding en begeleiding. Adlasz medewerkers die hun sporen hebben verdiend in het lokaal bestuur zorgen voor de ‘algemene’ vaktechnische opleiding en begeleiding. Wij verwachten van u aansturing en begeleiding binnen de specifieke opdrachten die de medewerker uitvoert.

Digitale flyer

Meer over dit onderwerp? Vraag hier de digitale flyer aan

Na het invullen van onderstaand formulier kunt u het bestand downloaden via de download-knop die dan verschijnt

Verzenden