ONZE MENSEN / Edwin van de Pol

"Altijd op zoek naar de beste oplossing"

Edwin van de Pol

Persoonlijke visie

“Het is belangrijk organisaties vanuit een integraal en multidisciplinair oogpunt te bekijken. Ik beschik over een groot analytisch vermogen, maar ben tegelijkertijd pragmatisch ingesteld en gericht op concrete en werkbare oplossingen. Het liefst ga ik natuurlijk op zoek naar de best passende oplossing. Dat betekent dan vooral dat ze bij de opdrachtgever passen, want geen organisatie is uiteindelijk hetzelfde. Ik ga energiek en besluitvaardig aan het werk en neem graag het voortouw om tot het maximale resultaat te komen.”

Ervaring

Edwin voert veel opdrachten uit op het gebied van juridische en organisatorische herstructurering, inrichting procesbeheer en auditfunctie, financieel beheer en beleid, planning en control.

Kenmerken

Sterke analyticus, praktisch en pragmatisch ingesteld. Initiatiefrijk en energiek. Brengt graag kennis over via gastcolleges en workshops.

Edwin heeft een brede achtergrond en jarenlange ervaring als accountant, adviseur, (interim)manager en onderzoeker in de publieke sector, eerst bij Deloitte en sinds 2011 bij Adlasz. Specialismen: externe verslaggeving en financieel georiƫnteerde bedrijfsvoeringsvraagstukken.

· KNVB-scheidsrechter

· Duursporter (o.a. triathlons, ultramarathon mountainbiken)

· Bestuurslid patiëntenorganisatie mensen met voedselallergie