ONZE MENSEN / Frank Nieuwenstein

"Verbetering van de kwaliteit staat altijd voorop"

Frank Nieuwenstein

Persoonlijke visie

“Verbetering van de kwaliteit van de organisatie staat bij mij altijd voorop. Bij complexe vraagstukken kies ik liever voor structurele oplossingen met borging op langere termijn dan voor het realiseren van een snel succesje. Dankzij mijn jarenlange ervaring als auditor kan ik de juiste vragen stellen en hoofd- en bijzaken goed van elkaar onderscheiden. Ook heb ik oog voor de diverse belangen die in een organisatie spelen; dat is belangrijk om een effectieve aanpak te kunnen realiseren.”

Ervaring

Frank heeft een zeer brede ervaring bij verscheidene Rabobanken in Zeeland. Hij was er onder meer procescontroller bedrijven, financieringscoach MKB, kredietanalist en accountmanager zakelijk relaties (waaronder grootzakelijk). Daarvoor werkte hij als adviseur bij het IMK Zuidwest-Nederland. Auditing, inrichting procesbeheer en risicomanagement zijn belangrijke specialisaties van Frank, maar hij fungeert ook als coach en begeleider.

Kenmerken

Opdrachtgevers ervaren Frank als gedegen, betrokken, nauwkeurig, doortastend en kritisch. Hij is goed met cijfers en werkprocessen, maar heeft ook een hoge mate van omgevingssensitiviteit.

Frank Nieuwenstein is een professional op het gebied van auditing en risicomanagement. Hij is sinds september 2016 als senior-consultant bij Adlasz werkzaam en treedt vooral op als adviseur en interim-kracht bij gemeenten op het terrein van bedrijfsvoering, processen en organisatie.
  • Getrouwd en trotse vader van een zoon en een dochter
  • Wandelvakanties in Engeland
  • Muziekliefhebber en concertganger
  • Koken en BBQ