ONZE MENSEN / Majida el Koubai

"De kracht van persoonlijke verbindingen"

Majida el Koubai

Persoonlijke visie

“Als gedreven en maatschappelijk betrokken adviseur werk ik graag voor de publieke sector en dan met name binnen het sociaal domein. Ik geloof volop in de kracht van persoonlijke verbindingen- juist omdat goede onderlinge relaties een garantie vormen voor betrokkenheid. In mijn werk breng ik dan ook graag mensen en organisaties dichter bij elkaar. Ik ben zowel in staat om vanuit een helikopterview een proces te begeleiden als er intensief deel van uit te maken. Boven de materie, maar er ook middenin… Zonder daarbij het gewenste resultaat uit het oog te verliezen. Mijn werkhouding zou ik zelf omschrijven als gedreven, open en enthousiast.”

Ervaring

In het recente verleden voltooide Majida opdrachten op het gebied van projectmatig werken; projectleiding; informatiemanagement (sociaal domein); procesoptimalisatie en zaakgericht werken. Daarnaast werkte ze aan mobiliteitsvraagstukken in relatie tot de participatie en zelfredzaamheid van burgers.

Kenmerken

Leervermogen, prima organisator, kritisch en resultaatgericht.

Majida el Koubai werkt sinds september 2017 als consultant bij Adlasz. Mede dankzij haar achtergrond als bestuurskundige en ruime ervaring in de publieke sector is haar werkwijze vaak projectmatig en multidisciplinair van aard. Daarbij ligt de uitdaging voor Majida steeds in het vertalen van complexe vraagstukken naar passende oplossingen.

Schrijven (proza)

Hardlopen

Reizen