ONZE MENSEN / Noortje Smulders

"Nieuwsgierig naar de mening van anderen"

Noortje Smulders

Persoonlijke visie

“Problemen bestaan niet, enkel uitdagingen. Graag pak ik deze uitdagingen en vraagstukken met beide handen aan en zoek ik enthousiast naar oplossingen. Ik ben niet bang om knopen door te hakken, stel kritische vragen en werk gestructureerd. Verder ben ik leergierig en nieuwsgierig naar de mening van anderen, om zo samen tot een goede oplossing te komen en de gestelde doelen te bereiken.”

Ervaring

In het kader van de master Healthcare Management liep Noortje stage bij de afdeling Beleid, Innovatie, Communicatie en Kwaliteit van de zorginstelling Schakelring in o.a. Waalwijk en Tilburg. Hier deed zij onderzoek naar zelfmanagement bij oudere Parkinson-patiënten. Daarnaast was Noortje betrokken bij meerdere projecten rondom het enthousiasmeren en activeren van (wijk)bewoners.

Kenmerken

Nieuwsgierig, verantwoordelijk, enthousiast en leergierig.

Noortje Smulders werkt sinds januari 2018 als junior-consultant bij Adlasz. In juni 2016 rondde ze haar masterstudie Healthcare Management af aan het Instituut Beleid & Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna heeft ze anderhalf jaar gewerkt als assistent-accountmanager bij Philips Lighting.
Tennissen
 
Bestuur oud-leden studentenvereniging
 
Lezen