ONZE MENSEN / Thomas Krommenhoek

"Stappen zetten door middel van verschillende invalshoeken en menselijke afstemming"

Thomas Krommenhoek

Persoonlijke visie

“Ik heb interesse in verandervraagstukken, strategie, ontwikkelprocessen én de mensenkant. Elke organisatie kent haar eigen specifieke verandervragen, met andere belanghebbenden. Ik ben vooral benieuwd hoe alle puzzelstukjes samen komen tot iets groters, en voel de ambitie om (mensen) te verbinden, verbeteren en veranderen. Immers: stappen zetten doe je samen.”

Ervaring

In het kader van zijn masterstudie Organization Studies liep Thomas een jaar lang stage bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Daar schreef hij een masterthesis over de ontwikkeling van veerkrachtigheid onder verpleegkundigen. Verder droeg hij ter plekke zijn steentje bij aan meerdere organisatiebrede projecten en verbeterinitiatieven, zoals het opzetten van een Escape Room (een vorm van serious gaming) en een evaluatie van de structuur, besluitvorming en functie van het huidige kwaliteitsorgaan in het ziekenhuis.

Kenmerken

Nieuwsgierig, sensitief, precies, sociaal.

Sinds 1 april 2019 is Thomas als junior consultant werkzaam bij Adlasz. Thomas voltooide de bachelor Organisatiewetenschappen aan Tilburg University. Daarna deed hij aan dezelfde universiteit de Extended Master Organization Studies. Vast bestanddeel van deze verlengde master is een intensief stagejaar in een professionele omgeving, inclusief een afstudeeronderzoek. De context waar Thomas dat deed (een groot ziekenhuis) leerde hem om altijd eerst vanuit de mensenkant te denken, zowel die van de werknemer als van de klant/patiƫnt.
  • Interesse in mythologie
  • Reizen
  • Bordspellenfanaat
  • Lezen