ONZE MENSEN / Nazima Abdoelkadir

"Focus op bereiken van een optimaal resultaat"

Nazima Abdoelkadir

Persoonlijke visie

“De publieke sector kenmerkt zich door een complexe en dynamische omgeving waarin bedrijfseconomische en politieke afwegingen samenkomen. Binnen dit spanningsveld vind ik het een uitdaging om me vast te bijten in complexe vraagstukken op het gebied van financiële bedrijfsvoering, waarbij mijn focus ligt op het behalen van een optimaal resultaat. Ik werk graag vanuit een open en onderzoekende houding, waarbij ik met een grote mate van zorgvuldigheid te werk ga.”
 

Ervaring

Nazima voert opdrachten uit op het gebied van projectmanagement, verbetering van de bedrijfsvoering en optimalisatie van de P&C-cyclus. Zij heeft een brede ervaring opgedaan bij kleine tot grote gemeenten: van zorginkoop tot budgetbeheer, voor afdelingen zoals buitenruimte, sport en onderwijs. Ook heeft Nazima diverse onderzoeksopdrachten uitgevoerd.

Kenmerken

Mijn manier van werken kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid, gedrevenheid en een professionele houding. Ik ben een verbinder binnen de organisatie en zal altijd zorgdragen voor een goede sfeer en constructieve samenwerking. 

Nazima heeft 15 jaar werkervaring. Als adviseur, onderzoeker en projectmanager heeft Nazima tal van opdrachten gedaan bij kleine tot grote organisaties. Hierbij heeft zij zich gespecialiseerd in financiƫle bedrijfsvoering en planning & control binnen de publieke sector.