ONZE MENSEN / Susanne de Groot

"Ik ben een betrokken, integer en gedreven persoon"

Susanne de Groot

Persoonlijke visie

“Ik ben een betrokken, integer en gedreven persoon. In mijn dagelijkse werkzaamheden vind ik het een uitdaging om met de klant gezamenlijke doelen te realiseren en om bij tegenslag samen op zoek te gaan naar oplossingen. Om problemen en complexe vraagstukken samen met de klant te ontrafelen en in teamverband tot oplossingen te komen is iets wat ik graag doe”. 

Ervaring

Susanne ondersteunt gemeentes bij diverse verbetertrajecten op de afdeling financiën en de afdeling control. Daarnaast heeft ze ook als financieel adviseur Sociaal Domein gewerkt. Naast haar opleiding HEAO Commerciële Economie heeft ze de FILOK opleiding (Financiën, Planning en Control bij de Lokale Overheid) aan de Bestuursacademie succesvol afgerond. Door haar raadswerk heeft ze politieke sensitiviteit. 

Kenmerken

Opdrachtgevers ervaren Susanne als een enthousiaste en gedreven medewerker. Ze is leergierig, enthousiast, resultaatgericht en een hardwerkend persoon.

Susanne is sinds 2020 werkzaam bij Adlasz en sinds enige jaren via diverse interim opdrachten werkzaam in de publieke sector op de afdelingen financiƫn en control. Daarvoor was ze elf jaar werkzaam op de afdeling hypotheken bij verscheidende lokale Rabobanken in Oost-Brabant. Naast haar werk is ze actief als raadslid.

Susanne blijft zich graag ontwikkelen en ontplooien. Reizen over de wereld is een van haar hobby’s. Ook naar niet standaard bestemmingen, de wereld ontdekken!